КАКВО ПРАВИМ

Предлагаме услуги, изцяло съобразени с конкретните нужди на вашия бизнес. Възползвайте се от прозрачни условия, в които предвиждате, планирате и контролирате всички разходи.
ИЗСЛЕДВАНЕ НА СЛУЧАЙ

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Управлявани услуги за работен плот

Нашите опитни специалисти поемат отговорност за ежедневно обслужване на вашите потребителски платформи. Управляваме вашата среда от работни плотове, като гарантираме функционалност, оптимизирана компютърна ефективност, актуализация на софтуерните характеристики, за да ви осигурим спокойствие и първокласни решения.

Прочетете още

Център за управлявани услуги

Предлагаме ИТ решение за център за услуги за малки и средни фирми и за големи компании. Повече от 10 години умело съчетаваме многоезични помощни центрове с добре обучени специалисти и изпитани решения за мониторниг чрез системата Support Central (SC) на Соитрон.

Прочетете още

Управлявани услуги за поддържане на платформи

Разбираме, че наличието на данни е от изключително голямо значение за всеки бизнес. С нашите управлявани услуги, базирани на споразумение за услуги, поддържаме оптималната работа на сървъра ви за данни.

Прочетете още

Управлявани мрежови услуги

Ние знаем как да проектираме, мигрираме и работим с мрежова инфраструктура. Ние управляваме вашата мрежа, предоставяйки сигурен и оптимизиран поток от данни.

Прочетете още

Услуги за управление на проекти

Обезпечаваме инфраструктурни проекти и мигриране на данни, като предлагаме качествени услуги за управление на програми, управление на проекти и офис за управление на проекти.
Можете да разчитате на нас за програми и проекти в съответствие с методологиите на PMI, IPMA или Prince 2.

Прочетете още

Управлявани услуги за аутсорсинг на бизнес процеси

В допълнение към услугите за ИТ инфраструктура съдействаме на клиентите си за точно планиране и контрол на оперативните разходи на свързаните процеси. Оставете на нас да се погрижим за вашите управление на активи, поръчки и логистика.

Прочетете още

ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ

Предлагаме различни обучения по ИТ за специфични групи и нужди.
Обученията се организират в Центъра за обучение в Братислава, Словакия,
който има богат опит в организирането и провеждането на обучение по различни теми от сферата на ИТ.