УСЛУГИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Повече от две десетилетия Соитрон осъществява ИТ проекти от световна класа. Благодарение на работата ни с едни от най-добрите специалисти в бизнеса и фирмените и екипни акредитации от най-високо ниво клиентите получават гаранция за най-добро обслужване и решения, отговарящи на ИТ нуждите им.

Обезпечаваме инфраструктурни проекти и мигриране на данни, като предлагаме качествени услуги за управление на програми, управление на проекти и офис за управление на проекти.

Нашите обучени специалисти управляват плавния преход на новите ви клиенти към набора ви от инструменти за производителност. В последващата фаза се извършва преход за оптимизиране на процесите и достигане на максимална възможна производителност, подобряване на производителността и постигане на по-голям контрол. По този начин вие може да се съсредоточите върху основния си бизнес и да намалите общите си разходи.

КАК ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ОБСЛУЖВАНЕТО

Независимо дали искате да обезпечите проекта си с временно наети обучени специалисти или ви трябва доверен партньор с доказани възможности от световна класа за управление на проекти от начало до край, със Соитрон ще намерите правилното решение. Предлагаме на клиентите си гъвкавост за удовлетворяване на проектните нужди по план, независимо дали става дума за краткосрочни или дългосрочни програми.

НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

С нас проектите ви са в сигурни ръце. За Соитрон е важно да инвестира в най-добри отраслови практики и технически специализации и да обогатява знанията на ръководители на проекти. Можете да разчитате на нас, защото управляваме вашия портфейл, програми и проекти в съответствие с методологиите на PMI, IPMA или Prince 2 и предлагаме обслужване, изцяло съобразено с най-добрите практики, нуждите на проекта ви и изискванията на бюджета.

За Соитрон качеството, добрите практики и усъвършенстването на умения са стандарт. Не само насърчаваме служителите си да подобряват своите технически и търговски умения и степен на владеене на добри практики, но разполагаме и със собствен център за техническо обучение и образование, чрез който обслужваме и външни експерти за нуждите на пазара. Като се фокусираме върху детайлите, се стремим да даваме най-доброто на клиентите си. Затова и нашите ръководители на проекти са с много опит, професионални умения и обучени според най-новите квалификации за индустрията.

ПАРТНЬОРИ

cisco

Cisco Gold Certified Partner
Cisco Advanced Borderless Network Architecture Specialization
Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization
Cisco Advanced Content Security Specialization
Cisco Advanced Data Center Architecture Specialization
Cisco Advanced Routing & Switching
Cisco Advanced Security
Cisco Advanced Unified Communications
Cisco Advanced Wireless LAN
Cisco IP Next Generation Networks Architecture Specialization
Cisco Master UC Specialization
Cisco Cloud Infrastructure Partner
Cisco Registered Partner Cisco Learning Partner - Associate
Cisco Customer Satisfaction Excellence
Cisco PSPP Cisco Central Government
Cisco PSPP Education Cisco PSPP Healthcare
Cisco ATP - Cisco TelePresence Video Master
Cisco ATP - Identity Services Engine
Cisco ATP - Unified Contact Center Enterprise
Cisco ATP – Customer Voice Portal
Cisco ATP – Data Center Unified Computing
Cisco Cloud and Managed Services Partner Advanced
Cisco Ironport Gold Certified
Cisco Advanced Data Center Networking Infrastructure
Cisco Advanced Data Center Storage Networking

hp

HP Gold Specialist
HP Advanced Storage Specialist
HP Professional Computing Specialist
HP Professional Storage Specialist
HP Professional Networking Specialist
HP Personal Computing Specialist
HP Workstations Specialist
HP ServiceONE Specialist

microsoft

Microsoft Gold Data Center Competency Partner
Microsoft Gold Messaging Partner
Microsoft Authorized Education Reseller

ibm

IBM Advanced Business Partner

avaya

AVAYA Silver Partner

oracle

Oracle Solaris Specialization

lenovo

Lenovo Premium Business Partner

vmware

VMware Solution Provider – Enterprise
VMware Enterprise Partner
VMware Infrastructure Virtualization
VMware Desktop Virtualization
VMware Business Continuity

landesk

LANDesk Expert Solution Provider
LANDesk Silver Certified Partner

procera

Procera Partner

СЕРТИФИКАТИ

ITIL

IPMA

prince2

PRINCE2

pmi

PMI

SIX SIGMA

ОСИГУРЯВАМЕ ОБСЛУЖВАНЕ ЧРЕЗ

Предлагаме на нашите клиенти гъвкави и мащабируеми модели подходящи за техните бизнес нужди.

Собствен модел за предоставяне на услуги

 • Услуги за управление на проекти - отдалечено или на място
 • Собствен екип за предоставяне на услуги
 • Стабилни споразумения за обслужване и КПИ
 • Седмични/месечни прегледи на качеството по споразуменията за обслужване, отчети за КПИ на споразуменията за обслужване и предложения за ефикасност и подобрение.

Разпределени услуги

 • Услуги за управление на проекти - отдалечено или на място
 • Отделен екип за предоставяне на услуги
 • Стабилни споразумения за обслужване и КПИ
 • Седмични/месечни прегледи на качеството по споразуменията за обслужване, отчети за КПИ на споразуменията за обслужване и предложения за ефикасност и подобрение.

Увеличаване на персонала

 • Високо квалифициран ресурс
 • Многоезичен ресурс
 • Гъвкавост при увеличаване и намаляване
 • Специален бизнес партньор за УЧР

ПРАКТИЧЕСКИ СЛУЧАЙ – HP ENTERPRISE
IT SMART – ПРОГРАМА ЗА МИГРИРАНЕ

HP Enterprise Business е най-голямото бизнес звено на HP. То предлага услуги, свързани със сървъри, съхранение, софтуер и информационни технологии, които позволяват на корпоративните и средните по големина клиенти да управляват своята ИТ среда и им помагат да развиват успешна дейност.

Целта на HP беше да намери паневропейски партньор подизпълнител, който да реализира този изключително сложен за управление проект, насочен към подобряване на ефикасността на работата на 50 от ключовите европейски клиенти. Това включва стандартизация на старите модели на работните процеси, които се нуждаеха от актуализиране, преоценка или прекратяване.

НАКРАТКО

Соитрон е фирмата, избрана от HP за партньор по най-голямата до момента сделка за възлагане на ИТ услуги, свързани с мигрирането на 50 от най-важните клиенти на фирмата към система за сертифициране на нови работни потоци през следващите 18 месеца.

РЕЗУЛТАТИ

Соитрон осъществи програма за въвеждане на по-икономичен оперативен модел, който ще улесни процеса на адаптиране на новите клиенти на HP. 50 фирми от цяла Европа трябва да преминат към HP Server Manager след като бяха закрити три предишни платформи.

Капацитетът ни да осъществяваме миграционни проекти с набора от инструменти ITIL и да подпомагаме адаптирането е важна част от уменията ни да движим напред този проект. Другото е стриктно управление на проекта, акцент върху важните етапи и ясни крайни срокове. По този начин се гарантира максимална ефикасност и се постига успех по отношение на финансите и на сроковете.

КЛИЕНТИ

СЪС СОИТРОН ВИЕ СТЕ В СИГУРНИ РЪЦЕ

Соитрон управлява всяка задача съгласно най-добрите практики в индустрията и гарантира доставки от най-близките центрове.

 • Отдалечен мониторинг със Support Central (SC) на Соитрон, базиран на ITIL инструмент, който включва управление на заявки и бази данни за управление на конфигурации
 • Този инструмент служи като прозрачен портал за клиентски достъп и система за промяна на заявки, като в същото време лесно се интегрира със съществуваща платформа на център за услуги
 • Специализираният ни екип е напълно квалифициран за работа с технологичните платформи, които ще обслужва
 • Предлагането на услуги се базира на най-добри отраслови практики и се управлява в съответствие с тях и в среда, обезпечена с ITIL методология и сертифициран специалист по ITIL, ITSM и Six Sigma
 • Проектите се изпълняват съгласно PMI методология и сертифициран специалист по PMP, Prince или IPMA

ДРУГИ АУТСОРСИНГ УСЛУГИ