РАБОТА В СОИТРОН БЪЛГАРИЯ

В този раздел ще намерите информация за света на модерните технологии, обучения и кариерно развитие, както и възможности за честна и открита комуникация и неформални взаимоотношения.

Ако искате да работите за фирма, която цени служителите си толкова, колкото и клиентите си, и за която непрекъснатото усъвършенстване не е задължение, а начин на живот, значи сте попаднали на правилното място. На следващите страници ви предлагаме уникалната възможност да се присъедините към нашия екип от професионалисти, които са постигнали върха в своето кариерно израстване.

Отдайте се на предизвикателството и нека най-доброто бъде вашето вдъхновение.

Томаш Туркович
Аутсорсинг Директор

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

Ако искате да знаете кои сме ние и какво сме постигнали като фирма, значи не сте попаднали на правилното място от уебсайта ни. Въпреки това, ако искате да ни помогнете заедно да станем още по-добри, продължете да четете.

Непрекъснатият ни стремеж, интерес и постоянство да подкрепяме служителите си да постигат своите желания за развитие и кариерно израстване се нареждат сред най-важните ценности и отговорности на фирмата. Всеки служител за нас е талант с невероятен потенциал за развитие. Ние ценим вашия устрем и амбиция и подкрепяме потенциала ви.

Ако имате желание и искате да ни покажете таланта си, не се колебайте да кандидатствате.

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛА

Важно е да знаете, че нашият отдел за УЧР разполага с екип от приятелски настроени и добронамерени специалисти. Процесът на набиране на персонал започва, когато един от тях, обикновено отговорникът за регистриране на определена позиция, получи вашата автобиография. Благодарни сме на всички кандидати, но за съжаление поради липса на достатъчно време, не можем да се свържем с всеки. Ако вашите образователни квалификации и опит отговарят на критериите, посочени за конкретната позиция, ще се свържем с вас по телефона.

Обаждането по телефона е изключително важно, тъй като ни дава възможност да проверим дали е вярна информацията, предоставена за конкретната позиция (познаване на чужди езици, желание за пътуване, възможност за работа на смени и др.) Телефонният разговор обикновено приключва с покана за лично интервю.

В Соитрон ценим и осигуряваме условия за открита, дружелюбна и спокойна работна среда без излишни формалности. С други думи не се изненадвайте, ако интервюиращият се появи с джинси и тениска и се интересува повече от опита, възгледите и идеите ви и не обърне много внимание на начина, по който сте облечени, на цвета на косата или други също толкова „важни“ неща.

За техническите позиции обикновено провеждаме само едно интервю, за останалите – две или повече.

 

Знаем, че много кандидати са изправени пред дилемата дали да бъдат открити и честни или по-формални, с отношение, адаптирано към съответната позиция. Предпочитаме и препоръчваме първото. Ако, например, ви наемем за позиция, която изисква много пътуване, което на вас не ви харесва, въпреки че сте заявили обратното по време на интервюто, няма да бъдете доволни от работата си, а това не е добре за никого.

 

За да успеете на интервюто, просто се явете навреме, добре подготвени, с оптимистично настроение, с удобни дрехи и преди всичко – бъдете себе си.

Искате ли да станете част от нашия екип ?

Намерихте ли подходяща за вас позиция ?
Свържете се с нас независимо от това.