РАБОТНИ ПОЗИЦИИ В “СОИТРОН БЪЛГАРИЯ

С избирането на този раздел вие ще навлезете в света на модерните технологии, обученията и кариерното развитие, както и в света на честната и открита комуникация и неформалните взаимоотношения.
контакти

Ако желаете да работите за компания, която цени своите служители, както и своите клиенти, и която непрекъснато се усъвършенства не защото е длъжна да го прави, а защото това е нейният избор като начин на живот, то вие сте на правилното място. Тази страница представлява портал, който ви предлага уникална възможност да се присъедините към нашия екип от професионалисти, които са се превърнали в топ експерти от най-висша класа в своята област.

Предизвикайте себе си и позволете на най-добрите да ви вдъхновят.

Tomáš Turkovič
Director for Outsourcing

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Ако искате да научите кои сме ние и какво сме постигнали като компания, то вие четете погрешния раздел на нашата уеб страница. Обаче, ако намерението ви е да ни помогнете да станем още по-добри заедно, продължете да четете.

Нашите постоянни усилия, заинтересованост и постоянство по отношение на подпомагането на нашите служители в постигането на техните цели, кариера и решения, касаещи развитието им, се нареждат на върха на ценностите и отговорностите на нашата компания. Ние считаме всеки човек за талант, който разполага с огромен потенциал за растеж. Разпознаваме вашите силни качества и амбиции и се стремим да подкрепяме развитието на потенциала на всеки.

Ако имате мотивация и искате да ни покажете таланта си, не се колебайте да кандидатствате.

ПРОЦЕС ПО НАЕМАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ

1

Важно е да знаете, че нашият отдел “Човешки ресурси” е съставен от приятелски настроени и весели хора. Процесът на подбор започва, когато един от тях, обикновено онзи, който отговаря за заемането на определена позиция, получи вашата автобиография. Изпитваме благодарност към всички кандидати, но за съжаление, поради ограниченото времето, с което разполагаме, не можем да се свържем с всички. Ако вашата образователна квалификация и опит отговарят на критериите, изисквани за конкретната отворена позиция, ще се свържем с вас по телефона.

2

Телефонното обаждане е от решаващо значение, тъй като то ни дава възможност да проверим информацията, свързана с дадена позиция (владеене на чужди езици, желание за пътуване, възможност за работа на различни смени и т.н.). Телефонното обаждане обикновено завършва с покана за провеждане на интервю наживо.

3

Ние в „Соитрон“ ценим и подкрепяме откритата, приятелска и спокойна работна среда, в която присъства много малко формалност. С други думи, много е вероятно интервюиращият да се появи по дънки и тениска и да се интересува повече от вашия опит, възгледи, мнение, без да обръща голямо внимание на начина, по който се обличате, на цвета на косата ви или на нещо друго, което минава за също толкова „важно“.

Техническите позиции обикновено изискват само един кръг от интервюта, а останалите позиции могат да включват два или повече кръга.

 

Знаем, че много кандидати изпитват колебания дали да бъдат откровени и искрени или пък да поддържат формално отношение съобразно конкретната позиция. Ние предпочитаме и ви съветваме да прилагате първия подход. Така например, ако ви наемем на позиция, която изисква много пътувания, а това представлява неудобство за вас, но въпреки това по време на интервюто сте споделили, че пътуванията не са проблем, вие няма да бъдете доволни от позицията си, а това не носи нищо добро на никого.

 

За да постигнете успех на интервюто, просто елате навреме, бъдете подготвени, оптимистични, небрежно облечени и, най-вече, бъдете себе си.

ИСКАТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП?

Не откривате подходяща позиция? Свържете се с нас въпреки това.