С ВДЪХНОВЕНИЕ КЪМ СТРЕМЕЖА

Ние постоянно работим над нови ИТ решения за предоставянето на иновативни и ефективни услуги. Най-ценните ни активи са нашият екип, опитът ни от над 28 години в сферата на информационните технологии и гъвкавостта, която ни позволява да извършваме онова, което на пръв поглед изглежда невъзможно.

НОВИНИ

ИТ РЕШЕНИЯ И УСЛУГИ ПО УПРАВЛЕНИЕТО

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ „СОИТРОН“

„Соитрон“ се фокусира върху новите технологии и иновативните ИТ проекти. Ние работим в цяла Европа, предоставяйки на клиентите си високо технологични решения по основните ни бизнес линии – услуги по системно интегриране и управлявани услуги и аутсорсинг.

ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ: Повече от две десетилетия се занимаваме с управлението на ИТ проекти на свои клиенти по целия свят.

ОГРОМНА ГЪВКАВОСТ: Управлявани услуги, споделени услуги или увеличаване на персонала с предоставяне на възможност за повишаване или намаляване на броя им в зависимост от изискванията на проекта в рамките на ценова структура, която подхожда на вашия ИТ бюджет.

РАЗНООБРАЗНО ВРЕМЕВО ПОКРИТИЕ: Работа в разнообразни часови зони, 24 часа в денонощието, 7 дена седмично, на принципа на работния процес FTS (“Follow the Sun”), при спазване на американското работно време, на базата на смени с многоезична поддръжка.

РЕГИОНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ: Базирани в 6 водещи ЕМЕА региона за предоставяне на офшорни услуги: България, Чехия, Румъния, Словакия, Полша, Турция с регионални офиси, разположени и в Обединеното кралство.

ВИНАГИ НА ЛИНИЯ: Ние работим заедно с клиентите си, така че да посрещаме техните бизнес изисквания, и сме готови да инвестираме и да упражняваме дейността си във всеки ЕМЕА регион.

ПРОИЗХОД: Ние сме ИТ дружество с традиции в постигането на бизнес цели. Разполагаме с точния набор от технологични умения, партньорства, опит в предоставянето на услуги и най-модерните центрове за предоставяне на услуги.

ГОДИШНИ ДОКЛАДИ

Годишен доклад на “Соитрон” за 2019 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2018 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2017 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2016 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2015 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2014 г.
Уеб страница
Годишен доклад на “Соитрон” за 2013 г.
Свали (PDF)
Годишен доклад на “Соитрон” за 2012 г.
Свали (PDF)