News
26 март 2019

Национални Дни на Кариерата 2018

Нa 13 и 14 март 2018 г. Соитрон България взе участие в годишния кариерен форум, организиран от www.jobtiger.bg

Компанията представи информация относно своите дейности, професионални цели и актуални свободни позиции. Общо над 150 компании в различни индустрии участваха в 17-то издание на най-големия форум за търсене на работа в България.

Откакто съществува, форумът, който ежегодно среща работодатели и потенциални служители на едно място, е помогнал на над 40 хиляди професионалисти да стартират своята кариера в България. Според статистиката в България има над 237 хиляди безработни лица. Това е най-ниският коефициент досега и именно форум като Национални Дни на Кариерата е един от основните катализатори на промяната.

soitron stand the the national career days in Bulgaria 2018Всички компании, включително и Соитрон, бяха удовлетворени от броя на посетителите на форума, кото демонстрираха огромен интерес и мотивация да разговарят с компаниите и да дискутират различните възможности за кариерно развитие.

По време на кариерното изложение се срещнахме с много хора и установихме контакт с изключително интересни професионалисти с разнообразни интереси и бекграунд. Част от тях поканихме на интервю за допълнителни дискусии относно актуалните свободни позиции и професионални възможности при нас!