НАШИТЕ ДЕЙНОСТИ

КАЗУСИ

Ние постоянно работим над нови ИТ решения за предоставянето на иновативни и ефективни услуги. Най-ценните ни активи са нашият екип, опитът ни от над 28 години в сферата на информационните технологии и гъвкавостта, която ни позволява да извършваме онова, което на пръв поглед изглежда невъзможно.

ИТ решения и управлявани услуги

„Соитрон“ се фокусира върху новите технологии и иновативните ИТ проекти. Ние работим в цяла Европа, предоставяйки на клиентите си високо технологични решения по основните ни бизнес линии – услуги по системно интегриране и управлявани услуги и аутсорсинг.

ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ: Повече от две десетилетия се занимаваме с управлението на ИТ проекти на свои клиенти по целия свят.

ОГРОМНА ГЪВКАВОСТ: Управлявани услуги, споделени услуги или увеличаване на персонала с предоставяне на възможност за повишаване или намаляване на броя им в зависимост от изискванията на проекта в рамките на ценова структура, която подхожда на вашия ИТ бюджет.

РАЗНООБРАЗНО ВРЕМЕВО ПОКРИТИЕ: Работа в разнообразни часови зони, 24 часа в денонощието, 7 дена седмично, на принципа на работния процес FTS (“Follow the Sun”), при спазване на американското работно време, на базата на смени с многоезична поддръжка.

РЕГИОНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ: Базирани в 6 водещи ЕМЕА региона за предоставяне на офшорни услуги: България, Чехия, Румъния, Словакия, Полша, Турция с регионални офиси, разположени и в Обединеното кралство.

ВИНАГИ НА ЛИНИЯ: Ние работим заедно с клиентите си, така че да посрещаме техните бизнес изисквания, и сме готови да инвестираме и да упражняваме дейността си във всеки ЕМЕА регион.

ПРОИЗХОД: Ние сме ИТ дружество с традиции в постигането на бизнес цели. Разполагаме с точния набор от технологични умения, партньорства, опит в предоставянето на услуги и най-модерните центрове за предоставяне на услуги.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС