ЗА НАС

контакти

Нашата история започна през 2013 г., когато за първи път се установихме в България, основахме дружество тук и станахме член на групата “Соитрон”. Ние предоставяме аутсорсинг управлявани услуги, поддържайки глобалните проекти и инфраструктурата на нашите клиенти като ползваме България като изнесена локация за работа.

Като системен интегратор със силен акцент върху иновациите, Интернет на вещите, автоматизация и роботика, ние реализираме специализирани проекти на местния пазар в България и в ЕС.

Инвестирането в хората винаги е било наш приоритет, като в резултат на това за кратък период от време не само увеличихме броя на служителите си, но и се развихме по отношение на качеството на услугите и иновативните решения, които предоставяме.
Непрекъснатото усъвършенстване, страстта към предизвикателствата и иновативните решения станаха част от фирмената култура на “Соитрон”. Вярваме, че откритата комуникация и коректното партньорство с нашите бизнес партньори е единственият път към успеха и за двете страни.

Viktoriya Petrova, Country Manager

КЛЮЧОВИ XOPA 

Tomáš Turkovič Director for Outsourcing
Marián Skákala Chairman of the Board
Margarita Velikova Service Delivery Manager
Orhan Mehmed Service Delivery Manager
Lyubomir Chavdarov Service Delivery Manager
Viktoriya Petrova Country Manager
Mina Dimitrova HR Manager

ФАКТИ И ЦИФРИ ОТНОСНО “СОИТРОН ГРУП”

Дружеството е основано
Придобити дружества до 2020 година
Приходи за 2020 година
Служители на “Соитрон”
Регионално присъствие в 7 държави

НАШИТЕ ПАРТНЬОРСТВА

Престижните сертификати и партньорствата с водещи световни технологични компании са гаранция за нашия опит, ноу-хау и безапелационна ангажираност към вашите проекти.